L'Estadi de França (Foto: es.parisinfo.com)
L'Stade de France, en una imatge aèria (Foto: es.parisinfo.com)
Champions League

La final de la Champions es trasllada de Sant Petersburg a París

El comitè executiu de la UEFA ha decidit retirar de Sant Petersburg l'organització del partit més important de la temporada

Redacció Esport3Actualitzat

El comitè executiu de la UEFA, reunit d'urgència per analitzar una línia a seguir arran de la invasió de Rússia a Ucraïna. La primera resolució ha estat canviar de seu la final de la Champions d'aquesta temporada, que s'havia de disputar al Gazprom Arena de Sant Petersburg. La final es disputarà finalment a l'Stade de France de París. La data es manté inalterable: es jugarà el 28 de maig. 

No es descarten altres resolucions pel que fa a la participació dels equips russos a les competicions europees aquesta temporada.  
 

Polònia, Suècia i República Txeca es neguen a jugar a Rússia

Les federacions de Polònia, Suècia i República Txeca han demanat en una carta conjunta adreçada a la FIFA no jugar en territori de la Federació Russa els partits de les eliminatòries per al Mundial de Qatar 2022 previstos per als dies 24 i 29 de març.

Els firmants de la carta, adreçada a la secretària general de la FIFA, la senegalesa Fatma Samoura, asseguren que no consideren viatjar a Rússia per a aquests partits, ja que "l'escalada militar que estem observant comporta serioses conseqüències i una seguretat considerablement menor" per a les seves seleccions i delegacions oficials.

ARXIVAT A:
Ucraïna
Anar al contingut