Girona

El Girona fa ballar el Cadis i ja és equip d'Europa (4-1)

La victòria davant dels andalusos (4-1) garanteix a l'equip de Míchel una plaça per jugar competició europea la pròxima temporada. La Lliga de Campions cada cop és més a prop

El Girona s'imposa al Cadis a Montilivi i amb aquesta victòria és equip d'Europa per a la pròxima temporada. Els gironins es mantenen a la tercera posició, amb 68 punts i Dovbyk és pitxitxi amb 18 gols:

• En una jugada d'estratègia a la sortida d'un córner, Èric Garcia fa l'1-0 del Girona a centrada de Sávio (min 9).
  • Iván Martín ha fet el 2-0 després d'una jugada de fantasia del Girona, amb Èric Garcia i Miguel Gutiérrez deixant bocabadats els jugadors del Cadis (min 22).
  • El detall d'Ivan Martín cap a Borja Garcia, que s'ha tornat a lesionar:

• Abans del descans, Savinho hauria pogut fer el tercer, però la seva vaselina s'ha estavellat al travesser en una altra genialitat del brasiler.
  • Amb el marcador a favor, el Girona s'ha relaxat a la segona part, però el Cadis tampoc no ha estat capaç en cap moment de posar en perill la victòria gironina.
  • Artem Dovbyk ha marcat el 3 a 0 i es consolida com a màxim golejador de Primera amb 18 gols.

• En uns minuts finals de bogeria, Escalante ha retallat distàncies pel Cadis i ha fet el 3 a 1 (min 80) però en la jugada següent el Girona ha tornat a marcar en aprofitar Portu una indecisió de la defensa andalusa i fer el 4 a 1 (min 81).

• La nota negativa de la nit ha estat la lesió muscular de Yangel Herrera, que ha hagut de deixar el camp al minut 57.

• Fort a Montilivi, el Girona necessita recuperar la dinàmica guanyadora fora de casa i trencar la ratxa de cinc derrotes en els cinc últims desplaçaments. Dissabte que ve, al camp del Las Palmas, sembla un escenari propici per fer-ho.

Els gironins guanyen a Montilivi amb gols d'Eric Garcia i Ivan Martín (EFE)