Pep Segura està treballant en la configuració de la plantilla
Barça

Pep Segura té la confiança de Bartomeu i treballa en la planificació de la temporada que ve

El mànager general esportiu del Barça, una de les figures més qüestionades dels últims dies, se sent amb la total confiança del club i és ell qui està treballant en la planificació de la pròxima temporada: Griezmann és la prioritat per reforçar l'atac i l'arribada de De Ligt dependrà de la voluntat del jugador holandès

Actualitzat

Les especulacions respecte a la continuïtat d'Ernesto Valverde a la banqueta del Barça s'han acabat. Josep Maria Bartomeu s'ha encarregat de confirmar el tècnic malgrat totes les presions. El proper en ser confirmat podria ser el mànager general esportiu, Pep Segura. La solució, en uns dies. 

Que el projecte del Barça post desastre d'Anfield necessita una revolució pocs ho posen en dubte. Però tot apunta que la revolució serà dins el vestidor i no pas a les estructures esportives blaugranes. Pep Segura, una de les figures més qüestionades dels últims dies, se sent amb la total confiança del club i és ell qui està treballant i continuarà treballant en la planificació de la pròxima temporada. El rècord de vendes aconseguit el passat estiu, amb més de 150 milions d'euros, és el gran aval de la seva gestió, en cas de passar exàmen davant la Junta.

Els canvis dràstics, doncs, passaran pels jugadors. Alguns marxaran, d'altres es quedaran però amb matissos, com Ousmane Dembélé. I d'altres, arribaran, com podria ser el cas d'Antoine Griezmann, que és la prioritat més factible que el mànager de futbol del Barça té sobre la taula. En el cas de Matthijs de Ligt, la pilota està ja a la teulada del jugador holandès, que sembla que està més per l'oferta econòmicament més potent, seguint els postulats del seu agent Mino Raiola, que no pas pel projecte esportivament més atractiu, com el que li proposa el Barça.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut