Reial Madrid

Pellegrini deixa fora de la llista Guti, Casillas, Xabi Alonso i Benzema per rebre l'Alcorcón

Després del ridícul que va fer fa quinze dies al camp de l'Alcorcón, el Reial Madrid està obligat a sortir a l'atac aquest vespre al Bernabéu per intentar remuntar el contundent 4-0 de l'anada. Seguir viu a la Copa està en joc, i Manuel Pellegrini ha decidit apostar en aquesta ocasió per jugadors que no van jugar a Alcorcón com Kaká, Higuaín, Lass i Pepe. En canvi, el tècnic xilè ha deixat fora de la convocatòria Casillas, Xabi Alonso, Benzema i, novament, Guti. Pellegrini ha dit en roda de premsa que el migcampista tornarà a una llista "quan realment vulgui ser convocat".

Actualitzat
L'equip merengue intentarà una remuntada heroica i per aconseguir-ho comptarà amb el suport de l'afició, que avui omplirà el Santiago Bernabéu. Els seguidors merengues, però, es van endur una desagradable sorpresa aquest dilluns quan, contràriament al que deien els cartells promocionals, ni tan sols van obrir les taquilles de l'estadi. Després d'un munt d'hores fent cua a l'estadi, centenars de seguidors es van quedar amb un pam de nas i una gran decepció. Les entrades havien estat venudes amb anterioritat.

Cristiano i Portugal

La setmana passada Cristiano Ronaldo es va fer unes proves mèdiques que semblaven deixar clar que encara li queden un mínim de quinze dies per tornar a jugar. Portugal no es creu aquests informes i ha convocat Cristiano Ronaldo per a la repesca contra Bòsnia. El club blanc no vol que el jugador viatgi al seu país i pretén que siguin els metges de la selecció els que viatgin a Madrid. En aquest sentit, el Reial Madrid ha enviat una carta a la federació portuguesa en què explica com està la situació mèdica.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut