Moto

Pedrosa confirma que no disputarà el Gran Premi de Malàisia i que el seu objectiu és reaparèixer a Austràlia

Ja ha pres una decisió. Dani Pedrosa finalment no serà aquest cap de setmana al Gran Premi de Malàisia. El pilot de Castellar del Vallès ha preferit no arriscar i reservar forces per a la cursa següent, la d'Austràlia, on podrà córrer en unes condicions més acceptables. Encara té la zona molt dolorida i, tot i que l'estabilitat de la clavícula va pel bon camí, ha preferit no viatjar i prosseguir amb la seva recuperació.

Actualitzat
El pilot d'Honda, després de valorar totes les possibilitats, ha decidit finalment posposar el seu retorn a la competició i prosseguir amb la seva recuperació. L'absència de Pedrosa li lliura pràcticament en safata el primer títol mundial de MotoGP al seu rival, Jorge Lorenzo, que en té prou amb una novena posició a Sepang per aconseguir el seu objectiu de manera matemàtica.

Dani Pedrosa va esgotar fins a l'últim moment totes les seves opcions per reaparèixer aquest cap de setmana al Gran Premi de Malàisia, però s'ha vist finalment obligat, atès l'estat de la seva lesió a la clavícula esquerra, a posposar el seu retorn a la competició. El retorn del català es produirà en el Gran Premi d'Austràlia, que es disputarà el diumenge 17 d'octubre al Circuit de Phillip Island.

El triple campió del món dels 250 cc es va fracturar la clavícula divendres passat, en la tercera volta dels primers entrenaments lliures del Gran Premi del Japó, i va haver de ser operat dissabte a la clínica USP Dexeus de Barcelona de la fractura múltiple a la clavícula esquerra. Pedrosa va forçar la seva recuperació des d'aleshores per intentar estar a punt per a la cita malaia, però l'estat de la seva clavícula, les contusions que va patir en la caiguda i la falta de força al braç i l'espatlla esquerra, l'han obligat a prendre la difícil decisió de posposar el seu retorn a la competició.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut