Pau Gasol es queixa de dolor (Foto: EFE)
NBA

Pau Gasol es lesiona en el triomf dels Lakers contra els Nets

Victòria dels Lakers contra els Nets (83-92). Una victòria que podria sortir cara a l'equip californià, perquè Pau Gasol s'ha lesionat. El català s'ha fet una estrebada que ha agreujat la seva fasciïtis plantar al peu dret, i ara mateix no se sap quant de temps pot estar de baixa, si bé es parla de sis setmanes.

Actualitzat
Victòria de Los Angeles Lakers contra els Brooklyn Nets per 83-92. Una victòria que podria sortir cara a l'equip californià, perquè Pau Gasol s'ha lesionat.

El pivot català ha caigut en una jugada aparentment sense més transcendència. El cas, però, és que Gasol s'ha fet una estrebada que ha agreujat la seva fasciïtis plantar al peu dret, i ara mateix no se sap quant de temps pot estar de baixa, si bé es parla de sis setmanes.

Abans de lesionar-se, Gasol ha anotat 14 punts i ha agafat 4 rebots. L'home clau del partit ha estat l'estrella dels Lakers, Kobe Bryant, que ha fet 21 punts i ha donat 8 assistències.

El germà de Pau Gasol, Marc, ha vist com el seu equip, els Memphis Grizzlies, han perdut contra els Phoenix Suns, a casa, per 90-96. Marc Gasol no ha tingut un dia inspirat, només ha fet 6 punts, just al contrari que el base del seu equip, Jerryd Bayless, que n'ha anotat 29.

Era la seva millor marca de la temporada, però no n'hi ha hagut prou per evitar la derrota. Dels Suns, han destacat Dragic, amb 17 punts, i Gortat, amb 20.
Anar al contingut