Bàsquet

El Barça inscriu Pau Gasol a l'Eurolliga

Aquest dimecres, el pivot de Sant Boi, de 40 anys, ha estat inscrit a l'Eurolliga i podrà debutar quan es recuperi i Jasikevicius ho consideri oportú

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha fet oficial la incorporació del pivot de Sant Boi Pau Gasol fins a final de temporada. Amb 40 anys, Gasol torna al club que el va veure créixer i fer-se una estrella del bàsquet mundial. Hores abans que finalitzés el termini, aquest dimecres, el club blaugrana l'ha inscrit en l'Eurolliga i podrà debutar quan es recuperi de la lesió.

Poc després de l'anunci, el Barça també ha confirmat que Pau Gasol tornarà a lluir el dorsal 16 a la samarreta, el mateix que ja va portar en la seva primera etapa al club blaugrana.

Gasol s'ha mostrat molt il·lusionat de tornar a casa en el seu primer missatge dirigit a l'afició blaugrana un cop confirmat el seu retorn al club on es va formar com a jugador.

"Torno a casa. Començo aquesta nova etapa al Barça amb la gran il·lusió de tornar a l'equip en el qual vaig créixer i em vaig formar com a jugador. Estic molt agraït per aquesta oportunitat. Vull posar la meva experiència i habilitats a disposició de l'equip al mateix temps que segueixo progressant en el meu estat de forma i puc començar a agafar ritme de competició. Arribo amb moltes ganes de donar el millor de mi al club i a l'afició en un moment clau de la temporada. Força Barça!"

El gran dels germans Gasol es vol provar de cara a poder participar en els Jocs Olímpics de Tòquio i formarà part de la plantilla del primer equip del Barça sota les ordres del seu excompany Sarunas Jasikevicius. No hi ha una data fixada per a la incorporació als entrenaments en grup ni per a una convocatòria per poder disputar un partit.

 

 

Pau Gasol, que fa gairebé dos anys que no trepitja una pista de bàsquet, ha treballat de valent en els últims mesos per recuperar-se de la fractura per estrès del peu esquerre i estirar d'aquesta manera la seva carrera fins als que serien els cinquens Jocs d'una trajectòria professional plena d'èxits esportius.

 

 

ARXIVAT A:
Pau Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut