Barça

Neymar, sempre somrient i molt satisfet dels companys que tindrà

A partir de divendres i durant el cap de setmana es podran seguir, al canal Esport3, els partits que jugaran els dos cracs del Barça, Messi i Neymar. I és que tot el que fa Neymar o hi està relacionat genera un interès mediàtic inusitat. Al marge del les seves qualitats futbolístiques, sens dubte aquest ha estat un dels motius pels quals se l'ha fitxat. Avui han sortit a la llum unes imatges de minuts abans de la seva presentació de dilluns al Camp Nou, gravades al vestidor blaugrana.

Actualitzat
A partir de divendres i durant el cap de setmana es podran seguir, al canal Esport3, els partits que jugaran els dos cracs del Barça, Leo Messi i Neymar. I és que tot el que fa Neymar o hi està relacionat genera un interès mediàtic inusitat.

Al marge del les seves qualitats futbolístiques, sens dubte aquest ha estat un dels motius pels quals se l'ha fitxat. Avui han sortit a la llum unes imatges de minuts abans de la seva presentació de dilluns al Camp Nou, gravades al vestidor blaugrana.

El jugador brasiler, sempre somrient, es fotografia amb el seu pare davant de la que serà la seva taquilla, ubicada al costat de la Dani Alves i d'Adriano.

Precisament Adriano va visitar Neymar al vestidor. Tots dos estaven molt contents de retrobar-se al Barça, i, evidentment, també es van fer fotos. Neymar encara no té número assignat i és per això que el box on s'asseu no en té encara cap de pintat.

Neymar va explicar després a la televisió del club que aquest "era el moment de sortir, de fer alguna cosa nova, i és una cosa que és fantàstica, ser jugador del Barcelona. És un somni". El brasiler va explicar que "Dani (Alves) sempre em va parlar molt bé del Barcelona. De tot. De la ciutat, del club, del grup, de l'equip...".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut