Neymar i Messi ja s'han enfrontat amb les seves seleccions. (Foto: Reuters)
Futbol

Esport3 transmetrà en directe els pròxims partits de Messi i de Neymar amb les seves seleccions

Esport3 transmetrà en directe els partits que els blaugrana Messi i Neymar disputaran amb les seves seleccions de futbol els pròxims dies. El canal d'esports de Televisió de Catalunya oferirà l'Argentina-Colòmbia el divendres 7 de juny, el Brasil-França el diumenge 9 i l'Equador-Argentina el dimarts 11.

Actualitzat
El canal Esport3 transmetrà en directe els partits que els blaugrana Messi i Neymar disputaran amb les seves seleccions de futbol els pròxims dies.

Leo Messi, que es va perdre amb el Barça els últims partits de la Lliga espanyola a causa d'una lesió muscular, s'està recuperant i el seleccionador argentí Alejandro Sabella compta amb ell per als dos pròxims partits, de la fase americana de classificació per al Mundial del 2014 al Brasil: l'Argentina-Colòmbia, que es disputarà a Buenos Aires el divendres 7, a partir de les dotze de la nit; i l'Equador-Argentina, que es disputarà a Quito el dimarts 11, a partir de les 23.00.

Els espectadors del canal esportiu de TV3 podran veure també en acció Neymar, el recent fitxatge blaugrana, amb la transmissió el diumenge 9, en directe, a partir de les 21 i des de Porto Alegre, de l'amistós entre el Brasil i França. Després del Brasil-Anglaterra, que el canal Esport3 va transmetre diumenge passat, el partit amb els francesos serà l'últim partit de la selecció brasilera per preparar la Copa Confederacions, que es disputarà a partir del 15 de juny.

Les transmissions aniran a càrrec de Bernat Soler i d'Agustí Alavés i es podran veure també en directe pel portal www.esport3.cat i per l'aplicació per a mòbils i tauletes d'Esport3.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut