Futbol

Messi s'entrena a ple rendiment amb l'Argentina i Neymar es reincorpora a la concentració del Brasil

Messi, que arrossegava un trencament muscular, es va entrenar a bon ritme amb l'Argentina i tot apunta que Sabella el podrà fer jugar divendres en el partit contra Colòmbia (00.05, en directe per Esport3). El seu nou company al Barça, Neymar, ja es va reincoporar a la concentració del Brasil per preparar la Copa Confederacions i l'amistós de diumenge contra França (21.00, en directe per Esport3).

Actualitzat
Messi, que arrossegava un trencament muscular, va entrenar a bon ritme amb l'Argentina i tot apunta que Sabella el podrà fer jugar divendres en el partit contra Colòmbia (00.05, en directe per Esport3). El seu nou company al Barça, Neymar, ja es va reincoporar a la concentració del Brasil per preparar la Copa Confederacions i l'amistós de diumenge contra França (21.00, en directe per Esport3).

Messi, que havia passat uns dies de descans a Rosario, va treballar a la ciutat esportiva d'Ezeiza amb la resta de companys de l'"albiceleste" i sembla haver superat els problemes físics que li van impedir acabar la temporada amb el Barça. El "10" del Barça serà titular al costat del també blaugrana Mascherano en el trascendental partit de l'Argentina contra Colòmbia, classificatori per al Mundial 2014.

A Goiania, al Brasil, Neymar va fer acte de presència després del seu viatge llampec a Barcelona. L'ex del Santos va arribar amb helicòpter per no fer tard a l'entrenament, tot i que Scolari l'havia dispensat prèviament. Neymar va fer l'escalfament amb els companys de la "canarinha" i va fer unes voltes al camp abans de retirar-se al vestidor.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut