Neymar i Messi
Neymar i Messi
Futbol internacional

Neymar: "Jugar amb Messi va ser únic, és el millor de la història"

El davanter del PSG també ha parlat de Mbappé i de les opcions del Brasil en el pròxim Mundial de Qatar

Actualitzat

Neymar ha tornat a mostrar l'admiració que té per Leo Messi en una entrevista concedida a FIFA.com. El davanter del PSG ha qualificat Messi com a "millor jugador de la història". També ha afirmat que la seva bona relació anava més enllà de l'esportiu:

"Jugar amb Messi va ser una experiència única. Ens vam fer amics"

El brasiler també ha tingut bones paraules per al seu company d'equip, Kyllian Mbappé:

"És un crac. Té el potencial necessari per convertir-se en un dels més grans de la història. Ens entenem molt bé, tant a dins com a fora del terreny de joc"

 

Neymar, que no va poder jugar l'últim partit de Lliga davant el Nantes per una lesió intercostal, veu marge per guanyar títols individualment i col·lectivament:

"No m'obsessiono amb guanyar el The Best. M'entreno cada dia per fer-ho millor que l'anterior. Si algun dia el guanyo, serà gràcies a tot aquest esforç. Pel que fa a la selecció, crec que estem molt forts. Tot i l'arribada de molts jugadors joves, n'hi ha d'altres que tenim experiència, com jo, que he jugat dos mundials."

 

A poc a poc es van afegint noves incorporacions a la "canarinha", com Rodrygo o Vinícius, per als que Neymar només ha tingut bones paraules:

"Tenen moltíssim talent i, el 2022, segur que hauran arribat nous jugadors a la selecció. El Brasil té una gran capacitat per descobrir nous talents"

 

 

 

ARXIVAT A:
MessiNeymar
Anar al contingut