Barça

Neymar, compàs d'espera

El Barça ofereix jugadors i els francesos volen jugadors i diners. Divendres, Bartomeu i Al-Khelaïfi es veuran a Liverpool

Actualitzat

Éric Abidal i Javier Bordas van tornar a Barcelona després de quatre hores de reunió amb representants del PSG, encapçalats pel seu director esportiu, Leonardo. Ja s'han dit, a la cara, què volen els uns i fins on poden arribar els altres. A París volen jugadors i 100 milions d'euros. Des de Barcelona, en principi, només s'ofereixen jugadors.

En aquest sentit, tres noms sobre la taula:

- Coutinho: el Barça l'ofereix com a moneda de canvi. És del gust de Thomas Tuchel, l'entrenador del conjunt francès. I a ell li interessa un canvi d'aires. La peça encaixaria

- Semedo: a París, el volen també dins de l'operació. El Barça ha dit que ni parlar-ne. Que és intransferible. La peça no encaixa.

- Rakitic: no és una prioritat absoluta per al PSG, però el Barça estaria disposat a incloure'l. Des de l'entorn del croat, però, asseguren que no han rebut encara cap proposta des de França i que la seva intenció és la mateixa de sempre, quedar-se a Barcelona.

El serial viu aquest dimecres un compàs d'espera amb la vista posada en la reunió de clubs europeus que hi haurà divendres a Liverpool i on coincidiran Bartomeu i Nasser al Khelaïfi. Allà, però, també hi haurà un representant del Reial Madrid.

Un dia de transició que podria saltar pels aires si Neymar protagonitza algun gest en què deixi clar on vol jugar l'any que ve. El Barça considera que, fent el viatge, ja li han fet veure a Neymar el seu interès. Ara la pilota és a la teulada del brasiler.

Un Neymar que, per cert, ha desaparegut de l'estadi i de la botiga del París Saint Germain. Comença a ser història del club francès. Ara, els ídols són uns altres.

ARXIVAT A:
Neymar
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut