Barça

Reunió a París entre Barça i PSG per Neymar

Éric Abidal, Javier Bordas i André Cury viatgen a la capital francesa per negociar cara a cara el fitxatge del brasiler

Actualitzat

La resolució del cas Neymar podria rebre aquest dimarts un impuls significatiu. Eric Abidal, Javier Bordas i André Cury, com a representació del Barça, han viatjat a París per reunir-se amb representants del París Saint-Germain amb el possible traspàs del brasiler com a gran objectiu, segons va avançar Rac1 i ha pogut confirmar TV3.

L'avenç és significatiu, ja que fins ara el PSG havia rebutjat veure's cara a cara amb emissaris del Barça, però no implica que el desenllaç sigui proper. A la reunió es plantejaran totes les fórmules que puguin portar el brasiler al Camp Nou, en una operació que podria incloure altres jugadors, com Coutinho o Rakitic.

El PSG, però, vol diners, i no pocs. També està oberta la via d'una cessió amb opció de compra obligatòria l'any que ve, i que Coutinho acabi en un altre club. 

El fet que aquest dimarts  Bartomeu no sigui a París fa pensar que els esdeveniments no s'haurien de precipitar, però ara mateix res és descartable. En tot cas, el president blaugrana té previst assistir dijous a la reunió de l'Associació de Clubs Europeus, l'ECA, a Liverpool, i allà sí que podria coincidir amb Nasser Al-Khelaifi per reprendre converses o acabar-ho de rematar tot plegat.

A França, Neymar també acapara les portades. L'Équipe continua mantenint el Reial Madrid en la partida de poker i Le Parisien remarca que Neymar prefereix el Camp Nou. El mateix diari parla d'una oferta del Barça de 80 milions d'euros més Coutinho.

I Neymar? Doncs no se'l veu massa preocupat... Ahir a la nit va passar pel Festival do Marisco de l'Algarve. Allà hi actuava la cantant brasilera Paula Fernandes. Neymar va ser protagonista a l'escenari. I al "backstage".
 

ARXIVAT A:
Neymar
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut