Neymar, el dia qe va caure lesionat, el passat 19 de febrer (Reuters)
Futbol

Neymar, baixa pel que queda de temporada

El brasiler serà operat dels lligaments del turmell dret, una zona on hi té lesions de forma reiterativa

Redacció Esport3Actualitzat

El París Saint-Germain és un equip farcit d'estrelles, però haurà de prescindir-ne d'una per tot el que queda de temporada. El club parisenc ha anunciat en un breu comunicat que Neymar serà operat dels lligaments del turmell i que estarà entre tres i quatre mesos de baixa abans de tornar als entrenaments amb els seus companys. 

 

"Neymar Jr ha presentat diversos episodis d'inestabilitat al turmell dret als últims anys. Després de la seva última lesió, el passat 20 de febrer, l'staff mèdic ha recomanat una operació de reparació dels lligaments per evitar un risc més gran de recaiguda. El conjunt d'experts consultat confirmen aquesta necessitat. La intervenció quirúrgica es realitzarà els pròxims dies a la clínica Aspetar, a Doha. Es preveu un termini de 3 a 4 mesos abans de la seva tornada als entrenaments col·lectius"

 

Els turmells han estat, tradicionalment, el punt dèbil de Neymar. Aquesta temporada, el brasiler ha jugat 20 partits a la Ligue 1 francesa, ha anotat 13 gols i ha repartit 11 assistències. A la Champions, suma 6 partits, amb 2 gols i 2 assistències.

L'anunci arriba precisament dos dies abans del partit de tornada dels vuitens de final al camp del Bayern de Munic, on el PSG ha de remuntar un 0-1 del partit d'anada. El brasiler va caure just en el partit següent, en el triomf (4-3) sobre el Lilla. 

   

 

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut