Tenis

Murray assalta el número 1 després de la retirada de Raonic a París-Bercy

L'escocès jugarà aquest diumenge la final del Masters 1000 contra el sorprenent John Isner amb el número 1 del rànquing assegurat

Marc BéjarActualitzat

Andy Murray serà, a partir d'aquest dilluns, el millor tenista del rànquing ATP en superar Novak Djokovic. L'escocès ha avançat ronda en el Masters 1000 de París-Bercy després que el seu rival, Milos Raonic, s'ha retirat per uns problemes musculars. El tenista de Glasgow s'ha plantat així a la final del torneig francès i, després de l'eliminació del serbi a mans de Cilic, ha aconseguit l'assalt al número 1 mundial.

Amb aquesta circumstància, Murray ja suma un total de 10.785 punts, cinc més que Djokovic, que acumulava 122 setmanes consecutives al cim del tenis. Als 29 anys, ocuparà per primera vegada la posició més alta de l'ATP, després d'una segona part de temporada imperial on ha sumat set títols. Roma, Queen's, Wimbledon, la medalla d'or als JJOO de Rio, Pequín, Xangai i Viena han permès el salt definitiu al número 1 del rànquing.

Després de passar ronda a París, Murray es trobarà ara a la final el nord-americà John Isner, que ha derrotat aquest dissabte Cilic (6-4, 6-3). El nou número 1 no ha perdut mai en les set vegades que s'han trobat. L'última vegada, aquesta setmana passada, en el torneig de Viena, l'escocès es va imposar per un contundent 6-1 i 6-3.  
 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut