Novak Djokovic s'acomiada en els quarts de final i podria perdre el número 1 del rànquing ATP
Tenis

Novak Djokovic cau als quarts del Masters 1000 de París i li perilla el número 1 al rànquing de l'ATP

Marin Cilic ha eliminat Novak Djokovic (6-4 i 7-6) als quarts de final del Masters 1000 de París. El serbi podria perdre el número 1 del món si Andy Murray arriba a la final del torneig

Ramon AngladaActualitzat

El tenista serbi Novak Djokovic, actual número 1 del rànquing ATP, ha caigut eliminat aquest divendres als quarts de final del Masters 1000 de París contra el número 10 del rànquing, Marin Cilic (4-6 i 6-7). Aquest dijous, Djokovic ja va tenir problemes per classificar-se a la següent ronda en l'enfrontament que disputava contra el búlgar Grigor Dimitrov, que li va guanyar el primer set i va obligar el serbi a guanyar els dos següents.

Aquesta sorprenent derrota de l'actual millor tenista podria comportar la pèrdua de la corona al capdavant del rànquing mundial, després de 122 setmanes seguides, en favor d'Andy Murray. El tenista britànic, que aquest divendres ha guanyat en quarts el txec Tomas Berdych, assoliria per primera vegada en la seva carrera la primera posició al rànquing ATP arribant a la final.

Eliminats a dobles

Per una altra banda, Marc López, fent parella amb Feliciano López, han estat eliminats del quadre dels dobles per la parella formada pels francesos Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut, per 6-3, 6-7 i 10-6, als quarts de final dels dobles del Masters 1000 de París.