Futbol

Mourinho va ordenar que Xabi Alonso i Sergio Ramos forcessin l'autoexpulsió i després ho va criticar

La imatge curiosa del partit d'ahir entre l'Ajax i el Reial Madrid va arribar després dels gols. Amb el resultat (0-4) i el primer lloc del grup assegurat, el tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, va ordenar que Xabi Alonso i Sergio Ramos forcessin l'autoexpulsió. Així compliran la sanció en l'últim partit de la lligueta i passaran nets a vuitens de final. El curiós, però, va ser com ho va fer, tota una estratègia. Mourinho parla amb Dudek, aquest amb Casillas i el capità els dóna les instruccions als afectats. A sobre, després Mourinho va fer veure que havia estat cosa de l'àrbitre, i fins i tot va dir que, tot i que la situació els beneficiava, no li havia agradat. Casillas, en canvi, va reconèixer que havia fet d'intermediari per donar les instruccions.

Actualitzat
Dos pèrdues de temps exagerades van acabar amb Xabi Alonso i Sergio Ramos expulsats en el tram final del partit de la Lliga de Campions, disputat a l'Amsterdam Arena, però amb la possibilitat d'arribar lliures de targetes a les eliminatòries de vuitens de final. Amb el partit sentenciat i la classificació i el primer lloc assegurats, Mourinho va contemplar el panorama futur de l'equip. Pendent només d'un partit sense transcendència, al Santiago Bernabéu, contra l'Auxerre, que, eliminat, tampoc s'hi juga res.

Va sorprendre la conversa a la banqueta, personalitzada, de Mourinho amb el seu porter suplent, Jerzy Dudek. Iker Casillas no oferia símptomes de problemes físics. Tots dos xerraven, amb la mà sobre la boca, per no descobrir les paraules. Tot seguit Dudek va acudir cap a la porteria de Casillas i li va transmetre les instruccions del tècnic, que el porter es va encarregar de reproduir als seus companys sobre el terreny de joc.

Xabi Alonso i Sergio Ramos, amenaçats per la suspensió en les eliminatòries de vuitens, van entrar en acció. El migcampista, que va veure la groga per desplaçar la pilota, va trigar més del compte a treure una falta, a quatre minuts del final. Després va ser Ramos. Carregava amb una targeta per una falta comesa, i va exagerar, en temps afegit, el temps a treure un servei. També va marxar al vestuari. La missió estava complerta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut