Atletisme

La família de Jordi Llopart confirma la mort del marxador

La Federació Espanyola d'Atletisme ha confirmat el fatal desenllaç d'un dels pioners de la marxa a Catalunya i subcampió olímpic als Jocs de Moscou'80

Redacció Esport3Actualitzat

El marxador Jordi Llopart, de 68 anys, ha mort aquest dimecres. En les últimes hores, Llopart es trobava en coma irreversible després de tenir un infart, i tot i que ahir s'havia especulat amb la seva mort, la família va desmentir el fatal desenllaç, que finalment ha estat imminent.

La Federació Espanyola d'Atletisme ha confirmat el fatal desenllaç en un missatge a través de les xarxes socials, un cop ha rebut la confirmació de la família.


Llopart va ser pioner de la marxa a Catalunya i va aconseguir grans resultats a nivell internacional. Va ser campió d'Europa de 50 quilòmetres marxa el 1978 a Praga, però el seu gran èxit va ser la medalla de plata que va guanyar als Jocs Olímpics de Moscou el 1980.

Jordi Llopart va ser subcampió olímpic als Jocs de Moscou '80


Nascut al Prat de Llobregat el 5 de maig del 1952, es va penjar la primera medalla olímpica de la història per a l'atletisme espanyol. Llopart va competir en tres Jocs Olímpics i va ser entrenador d'altres marxadors, com Dani Plaza, campió olímpic dels 20 quilòmetres marxa a Barcelona '92.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut