Fórmula 1

Michael Schumacher, el més ràpid en els primers entrenaments lliures de Spa Francorchamps

Els monoplaces ja han començat a rodar al circuit belga de Spa Francorchamps. La primera sessió d'entrenaments lliures del dotzè gran premi de la temporada ha estat marcada per la pluja. En unes condicions complicades, l'alemany Michael Schumacher ha estat el més ràpid, i darrere d'ell s'hi han classificat Nico Rosberg i Jenson Button. Bones sensacions també per al català Jaume Alguersuari, que ha estat novè. En canvi, Fernando Alonso només ha rodat l'última mitja hora i s'ha classificat onzè, lluny del quart lloc de Sebastian Vettel, el líder del campionat.

Actualitzat
La pluja ha marcat aquesta primera jornada disputada en l'emblemàtic circuit belga de Spa Francorchamps. L'alemany Schumacher ha volgut començar amb bon peu en un circuit que li porta bons records, i ha aprofitat la pista més seca amb què ha començat la sessió per acabar dominant aquest cap de setmana de Fórmula 1 a Bèlgica. El seu compatriota Nico Rosberg també ha fet el temps en pista seca. Els pilots no han sortit a la pista fins que faltava una hora per acabar la sessió a causa de la intensa pluja que ha aparegut, i el mateix Fernando Alonso ha apurat la seva sortida, en una jornada que ha servit de presa de contacte de nou a la competició, després de les tres setmanes de descans que ha viscut el circ de la Fórmula 1. Un accident de Di Resta ha acabat d'aigualir una jornada en què es poden treure poques conclusions. A les 14.00 h, en directe per Esport3 i esport3.cat, la segona sessió d'aquest Gran Premi de Bèlgica.

A Spa Francorchamps es viurà un nou duel per intentar endarrerir un títol mundial que sembla a l'abast de Vettel. Amb aquest, en queden vuit per disputar. Fernando Alonso és a 89 punts de diferència del líder del Mundial, Sebastian Vettel, que si no falla en excés té el títol gairebé a la butxaca.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut