Barça

Messi refreda la negociació del seu contracte amb el Barça disgustat per la situació de l'equip

La notícia que va avançar la Cadena SER ha tingut un gran rebombori internacional

Jordi GrauActualitzat

La renovació de Messi, de moment, es refreda. Estirant el fil d'una informació de la Cadena SER, tot apunta que Messi no està, ara mateix, en el punt anímic que el motivi a encarar la seva renovació. No està còmode amb la situació esportiva de l'equip i li dol sentir-se diana de les crítiques. Per això s'ha refredat una renovació que en cap cas l'argentí ha descartat.

Una vegada més la renovació de Messi serà una partida d'escacs  que només juguen dos actors: el president Josep Maria Bartomeu i Jorge Messi, pare i representant del '10' blaugrana. Ningú més. El president no té cap "input" que la part del jugador hagi decidit trencar negociacions. El pare del futbolista és a l'Argentina de vacances.

Que la negociació, una vegada més, no serà fàcil, ho reconeixen totes dues parts, com ha passat sempre. I malgrat que d'aquí a un any ja no serà president, Bartomeu sempre ha manifestat el desig de marxar amb la renovació de l'astre argentí.

Sempre que s'ha pronunciat en públic, fins ara, Messi ha reconegut que enlloc estarà com a Barcelona. Per ell, pensant en el futbol i per la seva família pensant en el país.

Això no treu que està passant per un moment anímic baix. La deriva de la direcció esportiva i, per extensió, la de l'equip el tenen contrariat. Veu que la Lliga s'escapa i ja fa dies que ha advertit que no veu el Barça capacitat per guanyar la Champions.

A més, no amaga que té la sensació que des de la directiva es filtra i se l'assenyala com el culpable de la majoria dels mals del club. La notícia de la Cadena SER ha generat un rebombori mediàtic internacional. Als països europeus amb les millors lligues -Alemanya, Itàlia, Anglaterra - i, no cal dir-ho, a Sud-amèrica, amb especial atenció a l'Argentina.

Queda un any davant, un any electoral, en què Messi també es pot convertir en actiu per a la cursa a la cadira principal de la llotja de Can Barça. 

 

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut