Marc Màrquez, aquest cap de setmana durant el Gran Premi de l'Aragó (Reuters)
Motor

Marc Márquez, operat d'una fractura al dit petit de la mà esquerra

L'encara campió del món de MotoGP va caure mentre s'entrenava anant amb bicicleta i ha passat pel quiròfan aquest dimecres. No es planteja perdre's el Gran Premi del Japó, l'11 d'octubre, però caldrà veure en quines condicions hi arriba.

Actualitzat

Marc Márquez ha passat pel quiròfan aquest dimecres després d'haver caigut, aquest dimarts, mentre s'entrenava anant amb bicicleta de muntanya. El vigent campió mundial de MotoGP es va trencar el cinquè metacarpià de la mà esquerra i li han hagut d'aplicar una placa de titani i cinc cargols per ajuntar l'os fracturat.

No es preveu que Márquez es perdi el pròxim gran premi, que es disputa l'11 d'octubre. Més encara quan és el del Japó i es corre al circuit de Motegi, la "casa" d'Honda, de la qual és el principal pilot. Faltarà veure, però, si el cerverí arriba en plenitud de condicions a la cita. Márquez encara té opcions matemàtiques de revalidar el títol, tot i que són molt remotes: ocupa el tercer lloc de la classificació amb 184 punts, darrere els pilots de Yamaha Valentino Rossi (263) i Jorge Lorenzo (249), quan falten quatre curses perquè s'acabi el campionat.  

Anar al contingut