Dakar

Marc Coma continua liderant amb autoritat el Dakar, tot i acabar quart en la novena etapa

Un cop disputada la novena etapa del Ral·li Dakar en l'apartat de motos, Marc Coma continua dominant amb autoritat. El vencedor del dia va ser l'holandès Frans Verhoeven, que ha retallat cinc minuts a Coma, que va ser quart. En la general, el pilot d'Avià manté més d'una hora d'avantatge respecte al francès David Frétigné. En cotxes, Carlos Sainz va guanyar la seva cinquena etapa i es referma al capdavant de la classificació. Nani Roma va ser setè i es despenja en la classificació general. Avui toca l'etapa més dura del ral·li, amb 670 quilòmetres cronometrats, amb sortida i arribada a Copiapó, a Xile.

Actualitzat
Ahir tocaven 449 quilòmetres cronometrats entre La Serena i Copiapó. Comença la part més dura del ral·li, amb la caravana del Dakar entrant a l'àrid desert d'Atacama. En motos, tot sota control per a Marc Coma. No té cap necessitat d'arriscar i ahir va arribar quart, darrere de Verhoeven, Frétigné i Francisco "Chaleco" López. Malgrat tot, continua líder amb una hora i quatre minuts de marge sobre Frétigné.
 
Sobre les quatre rodes, nova victòria de Carlos Sainz, i ja en van cinc en la present edició. La novena etapa va ser un estira-i-arronsa amb el seu company d'equip Mark Miller, però, al final, una punxada del nord-americà va permetre que Sainz arribés amb gairebé dos minuts d'avantatge. Ara n'hi treu gairebé vint en la general. Nani Roma ha cedit 24 minuts amb el seu Mitsubishi i es despenja una mica en la classificació. Ara, Roma està a gairebé una hora de Sainz i a 22 minuts del podi. Avui toca l'etapa més dura del ral·li, amb 670 quilòmetres cronometrats.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut