La delegada del govern espanyol a la Comunitat de Madrid, María Paz García Vera, ha explicat l'operatiu policial
Lliga de Campions

Madrid es prepara per rebre més de 60.000 aficionats anglesos a la final de la Champions

El dispositiu de seguretat estarà format per 4.700 agents, incorporarà un dron i contempla la prohibició de venda d'alcohol des de les cinc de la tarda per controlar els 60.000 seguidors anglesos, 20.000 sense entrada

Actualitzat

Les autoritats de Madrid han explicat aquest dimarts les mesures de seguretat de cara a la final de la Champions entre el Liverpool i el Tottenham al Wanda Metropolitano.

La delegada del govern espanyol a la Comunitat de Madrid, María Paz García Vera, ha explicat l'operatiu policial de cara a aquesta final de la Lliga de Campions, que estarà format per 4.700 agents, incorporarà un dron i contempla la prohibició de venda d'alcohol des de les cinc de la tarda per als més dels 60.000 aficionats anglesos que s'espera que arribin a la capital espanyola, només 40.000 amb entrada. La delegada del govern espanyol a la Comunitat de Madrid ha informat que hi haurà un centre operatiu que controlarà les dues aficions.

Les aficions se separaran en "fanzones": a la plaça Colón per als seguidors del Tottenham i a la plaça Felip II per als del Liverpool. Aquestes "fanzones" estaran col·locades expressament a prop de les línies del metro 5 i 2, cosa que permetrà que els seguidors arribin al més ràpid possible a la zona establerta per a cada afició al Wanda Metropolitano.

El comissari de seguretat de Madrid també ha confirmat que hi haurà fins a tres anells de seguretat. Tot aquest dispositiu s'allargarà fins que s'acabi la final per controlar principalment els aficionats sense entrada i sense lloc on passar la nit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut