Lliga de Campions

El trofeu de la Champions s'exposa al Centre de Turisme de la plaça Major de Madrid

El trofeu de la Lliga de Campions està exposat des d'aquest dilluns fins dimecres al Centre de Turisme de la plaça Major de Madrid, on els aficionats podran fotografiar-se amb la Copa

Actualitzat

El trofeu de la Lliga de Campions està exposat des d'aquest dilluns fins dimecres al Centre de Turisme de la plaça Major de Madrid, on els aficionats podran acudir a fotografiar-se amb la Copa. La final de la Champions la disputaran dissabte que ve el Liverpool i el Tottenham al Wanda Metropolitano.

En un comunicat, l'Ajuntament de la capital espanyola informa aquest dilluns que l'"orelluda" estarà exposada des de les 9:00 fins a les 20:30 hores d'avui i demà, i dimecres de 9.00 a 16.30.

No serà l'única activitat vinculada a la final que tingui lloc a la plaça Major, que divendres a les cinc de la tarda acollirà un petit torneig de partits de cinc contra cinc en què participaran noms il·lustres de la història de la competició. A més, la Puerta del Sol acollirà actuacions musicals de Sebastià Yatra (dijous), Dimitri Vegas i Like Mike (divendres) i Carlos Vives (dissabte), i a la Reial Casa de Correus s'instal·larà una mostra de fotografies històriques del torneig.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut