Luuk de Jong celebrant el gol de l'empat contra el Reial Madrid a la Supercopa
Luuk de Jong celebrant el gol de l'empat contra el Reial Madrid a la Supercopa
BARÇA

Luuk de Jong es vol quedar: "No vull mudar-me un altre cop"

El davanter neerlandès del Barça també ha explicat que ha recuperat la confiança i que ha aconseguit convèncer Xavi

Redacció Esport3Actualitzat

Luuk de Jong ha sorprès tothom amb el seu rendiment durant les últimes setmanes. Màxima efectivitat: 3 gols en els tres últims partits al Camp Nou. El neerlandès està content al Barça i a Barcelona, d'on no té cap intenció de marxar. Així ho ha explicat en una entrevista al mitjà neerlandès AD Sportwereld:

"Fa mig any que som aquí amb la família, no em vull tornar a mudar. Fins i tot si tornés a ser suplent, crec que encara podria ser valuós per a l'entrenador. El club no ha fet un comunicat oficial. Veurem què passa, també soc propietat del Sevilla." 

De Jong ha parlat del seu moment de forma i s'ha mostrat satisfet per haver capgirat la seva situació. El davanter neerlandès ha passat de no comptar per a l'entrenador i ser assenyalat per l'afició a ser titular i marcar en un clàssic contra el Reial Madrid. "Sé posar en perspectiva l'eufòria i el menyspreu a l'esport d'elit, però evidentment és agradable veure les reaccions positives d'ara", ha explicat. El jugador cedit pel Sevilla ha recuperat la seva confiança i també la dels seus companys:

"Si marques dos gols de cap contra el Mallorca i el Granada, els teus companys et miraran diferent en el partit contra el Madrid. Al clàssic, abans del descans ja havia pogut rematar de cap dos cops, tot i que Courtois les va parar totes dues. Però el que vull dir és que si aquestes centrades venen i no aconsegueixes marcar, els teus companys deixen de veure't com una opció. Funciona així."

"Xavi s'ha sorprès una mica"

Luuk de Jong ha parlat també de la seva relació amb l'actual entrenador del Barça, Xavi Hernández. El neerlandès assegura que ha aconseguit convèncer el tècnic terrassenc.

"Crec que Xavi s'ha sorprès una mica de veure que podia encaixar en el seu joc. Va veure que també podia ser un davanter per fer triangulacions i ajudar a superar la pressió rival. Xavi vol un davanter que sigui punt de trobada i que aguanti pilotes i combini amb els migcampistes. Sempre diu: has d'atreure els centrals per generar espai als companys."

El neerlandès s'ha referit també a Ronald Koeman, de qui va ser una petició expressa. Segons ha revelat De Jong, el tècnic li va enviar un miassatge per felicitar-lo després dels últims gol. "L'hi agraeixo molt", ha explicat.

 

 

Anar al contingut