Barça

Luis Suárez: "Del genoll estic espectacular, millor del que pensava"

El davanter uruguaià del Barça ha explicat a la seva arribada al seu país per incorporar-se a la selecció que es troba recuperat de la lesió al genoll dret que el va obligar a passar pel quiròfan

Actualitzat

Luis Suárez va decidir passar pel quiròfan fa tres setmanes per solucionar els problemes que arrossegava al genoll dret, una decisió que el va deixar fora de la final de Copa. Aquest dimarts, 21 dies després de l'operació, Suárez ha fet el primer entrenament amb la selecció de l'Uruguai amb la vista posada en la Copa Amèrica.

Abans d'entrenar-se per primera vegada sota les ordres del seleccionador Óscar Washington Tabárez, el davanter del Barça ha explicat a la seva arribada a l'aeroport de Montevideo que es troba millor del que ell mateix s'esperava.

"Del genoll estic bé, espectacular, millor del que pensava. Un sempre intenta estar fort en aquest sentit però després de la lesió hem fet un gran treball amb la gent del club per poder tornar al més aviat possible. Sense pressa, perquè sabíem que teníem marge, però, per sort, amb totes les condicions per entrenar-me amb l'equip. Estic molt bé, aquestes tres setmanes d'aturada per la lesió m'han anat espectacular per canviar una mica el xip, per oblidar-te de com de complicat va ser acabar així la temporada. El descans a nivell personal ha anat molt bé després del desgast físic de tot l'any pels problemes que vaig tenir al cartílag i amb moltes ganes."

L'Uruguai disputarà un partit amistós el 7 de juny davant el Panamà a l'estadi Centenari de la capital uruguaiana i, sis dies més tard, viatjarà a la ciutat brasilera de Belo Horizonte, on el 16 de juny debutarà davant l'Equador en el Grup C que també integren Xile i el Japó. En la pròxima Copa Amèrica, l'Uruguai intentarà augmentar el seu avantatge al capdavant de la classificació històrica de la competició, que encapçala amb 15 títols.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut