Luis Garcia, durant la roda de premsa posterior al partit a Mestalla (CCMA)
Espanyol

Luis García: "No podem callar. Els arbitratges han marcat els últims partits"

L'entrenador de l'Espanyol, crític amb les últimes actuacions arbitrals

Redacció Esport3Actualitzat

El descens de l'Espanyol a Segona Divisió ha estat encara més dolorós per culpa de les actuacions arbitrals de les últimes jornades. Aquest diumenge, després del polèmic empat a Mestalla, Luis García, el tècnic blanc-i-blau, ha estat crític sobre aquesta qüestió.

"L'Espanyol no ha baixat únicament i exclusivament per aquestes decisions, però és cert que han marcat els dos últims partits. No podem callar ni ens podem amagar. 

Jo soc el primer que s'equivoca, això és esport i és així. Tothom s'equivoca i té dret a fer-ho. Ara, la situació de dimecres... És increïble que passi en una de les millors Lligues del món. I això d'avui... La falta a Braithwaite, qualsevol que hagi jugat a futbol sap que a màxima velocitat en el moment que et toquen és falta. Però encara em sembla més increïble l'acció del segon gol de César Montes. Salta de forma neta, li guanya la partida al porter, fa gol i es treu al cap d'un segon."
 

Tot i ser un dia molt trist per tots els pericos, Luis Garcia també ha volgut enviar un missatge positiu, en clau de futur. "Que ningú ho dubti, tornarem més forts", ha comentat. L'asturià ja pensa a construir l'Espanyol de la temporada que ve. 

"Tenim prou fortalesa mental per començar a prendre decisions, començar a construir l'Espanyol que volem ser en el futur. És un moment per agafar el toro per les banyes i créixer."

El resum del València-Espanyol (2-2)

Anar al contingut