Espanyol

Cruel i polèmic descens de l'Espanyol a Mestalla (2-2)

Gil Manzano anul·la un gol a Montes, no veu un penal a Braithwaite i tampoc una falta prèvia al danès en el gol fatídic, en el minut 92

• A la primera part resisteix l'Espanyol a Mestalla tot i el domini absolut valencianista. Els xes han acumulat moltes arribades i s'han avançat en el minut 38, després d'un pèssim refús de Pacheco a les botes de Diego López.
  • El mexicà César Montes ha estat providencial fent l'empat acte seguit, amb una perfecta rematada de cap a centrada de Brian Oliván. Tercer gol del mexicà, esperançador per als blanc-i-blaus.
  • Luis García haurà de retocar el seu pla de partit. La defensa de cinc no està servint per controlar el conjunt local, molt intens i amb les idees més clares.
  • Sisè descens de l'Espanyol. Cruel, just quan tot indicava que els periquitos es salvarien guanyant l'Almeria. El València ha evitat el triomf dels de Luis García en el 92. Samu Lino ha aprofitat una errada de marcatge després que Gil Manzano no hagi vist una falta a Braithwaite en l'origen de la jugada.

• El danès també ha reclamat un penal en l'afegit. Seu havia estat l'1 a 2 en el minut 49. Però tot se n'ha anat en orris en l'últim sospir. L'àrbitre també ha anul·lat un gol a César Montes per una suposada falta a Mamardashvili. Hauria estat l'1 a 3.

• El mexicà havia estat providencial fent l'empat en el minut 40, amb una perfecta rematada de cap. Just abans, el València havia deixat contra les cordes l'Espanyol amb un gol de Diego López després d'una errada de Pacheco.