Handbol

Luis Frade: "No em pesa ser el substitut de Ludovic Fàbregas"

El Barça-Veszprém d'aquest dijous, en directe per Esport3, suposarà el cara a cara entre Luis Frade i Ludovic Fàbregas, companys els últims anys al club blaugrana. El portuguès no sent la pressió d'ocupar el paper del considerat millor pivot del món

Redacció Esport3Actualitzat

Luis Frade, pivot de 25 anys, és l'únic jugador portuguès que pot presumir d'haver guanyat la Champions. De fet, en té dues. "Tant de bo hi hagués més portuguesos amb aquest títol. Significaria que al meu país l'handbol va molt bé." Una confessió per donar pas a una entrevista a Esport3 abans del Barça-Veszpém, un duel de gegants europeus.

"Podria ser la final de la Champions. I m'agradaria que ho fos. És el Veszprém, però qualsevol equip que jugui contra nosaltres arriba més motivat, perquè som el Barça. No és fàcil guanyar-nos. Crec que si ens hi posem i estem amb el mateix grau d'intensitat que el rival, som molt bons."

Després de 5 temporades, Ludovic Fàbregas, considerat el millor pivot del món, ja no vesteix de blaugrana. El francès ha fitxat pel superequip hongarès, i ara, els galons en aquesta posició recauen en Frade.

"Vaig estar quatre anys entrenant amb ell i és molt bo. Però no em pesa ser el seu substitut. És un orgull. Tenim dos pivots joves i em toca a mi fer aquest pas endavant."

 

Frade també recorda el moment més dur com a blaugrana. La lesió al genoll que el va tenir mig any apartat de les pistes durant el 2022. Diu que la família que formen a la secció va ser clau perquè el procés no es convertís en un malson:

"Som una petita família, un grup tancat. Si surts de la recuperació del gimnàs, veus els companys entrenant. Encara que estiguis lesionat, estàs dins la família."

El jugador de Rio Tinto reconeix que ja està en converses amb el Barça de cara a la seva renovació.

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
ASOBAL
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut