Luis Enrique en la roda de premsa d'aquest divendres
Barça

Luis Enrique: "Per la situació que tenim a la Lliga, només ens serveix la victòria"

El tècnic del Barça avisa del perill el Granada a casa i diu que el seu equip necessita la victòria, tot i que pensa que encara tenen marge de recuperació a la Lliga

Actualitzat

Luis Enrique ha parlat per als mitjans el dia abans del duel de Lliga entre el Barça i el Granada que es jugarà a l'estadi de Los Cármenes aquest dissabte. El tècnic asturià ha reconegut la necessitat de sumar els tres punts, però ha dit que no nota la pressió: "No noto una pressió extra per anar darrere del Madrid". A més, preguntat si té marge d'error a la Lliga, ha afirmat: "Sí que en tenim, perquè l'any passat el títol es va acabar decidint al final de temporada." Al tècnic blaugrana no li fa por jugar a les quatre de la tarda, tot i la psicosi que hi ha en l'entorn blaugrana amb aquest horari: "Hem jugat 5 partits a les 16h. N'hem guanyat tres, empatat un i perdut un altre. És millorable, però no desastrós." Sobre el duel d'aquest dissabte, ha acabat avisant que "el que esperem és un Granada que necessita punts i molt fort a casa". I ha afegit que "tenen una bona defensa i contraatac".

Content per la renovació de Busquets

Luis Enrique s'ha mostrat content per la renovació de Busquets: "Em sembla fantàstica la renovació de Sergio Busquets, un professional únic. És una gran notícia per al Barça." I preguntat sobre si voldria també que renovés Alves, ha indicat: "Confio en Alves, però és una decisió que li correspon al club." I sobre les mostres de disconformitat del brasiler en ser substituït a Manchester, ha fet aquesta valoració: "Si Alves està afectat? Gens, és simpàtic, bromista i optimista."

Preguntat per les suplències de Xavi i Bartra, ha dit que, pel que fa al de Terrassa, sí que era cert que jugava menys però que "desgraciadament no tinc minuts per a tots, però és clau i ho ha fet bé sempre". I sobre Bartra ha dit que "estic content amb ell, però té una competència molt forta".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut