Arda Turan en una imatge d'arxiu (EFE)
Arda Turan, en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

Luis Enrique fa debutar el turc Arda Turan contra l'Espanyol

El jugador turc debuta amb l'onze titular i Aleix Vidal comença el partit assegut a la banqueta en el derbi de Copa contra l'Espanyol, després que hagi expirat la sanció que va rebre el club per part de la FIFA

Actualitzat

Aquest és l'onze titular amb el que FC Barcelona afronta el partit d'anada de la Copa del Rei contra l'Espanyol: Ter Stegen; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Arda, Busquets, Iniesta; Messi, Suárez i Neymar; I a la banqueta: Masip, Rakitic, Bartra, Munir, Aleix Vidal, Vermaelen i Mathieu.

En aquesta llista hi ha dos noms nous que no estem acostumants a veure en els partits, el d'Arda Turan i Aleix Vidal. Tots dos jugadors afectats per la sanció de la FIFA pel "cas Masia" s'han estat entrenant amb l'equip des de l'estiu, però han hagut de veure tots els partits des de la grada. Avui, amb el partit de Copa, s'ha acabat el malson i Turan comença el partit a l'equip titular. 

Per part de l'Espanyol, Constantin Galca presenta una alineació amb només tres canvis respecte el derbi de la Lliga de dissabte. Aquests són els onze homes que jugaran per part de l'Espanyol Pau, Javi López, Raillo, Roco, Victor Álvarez, Abraham, Diop, Asensio, Hernán, Moreno i Caicedo. Destaca l'absència del central Àlvaro que amb un problema muscular és baixa per jugar el matx.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut