Futbol

Galca: "El Barça sortirà molt més connectat per orgull"

El tècnic espanyolista creu que l'empat del dissabte esperonarà l'equip blaugrana i aposta per "repetir el bon treball defensiu i millorar l'ofensiu"

Actualitzat

Després d'aconseguir desconnectar el Barça en el partit de lliga del dissabte, Constantin Galca és conscient que costarà repetir-ho. Això és el que ha transmès en la roda de premsa prèvia al partit que dimecres enfrontarà l'Espanyol amb l'equip blaugrana, al Camp Nou.

"El Barça sortirà molt més endollat i per orgull voldrà guanyar", ha dit el romanès. "Ells són el millor equip del món i a més juguen al seu camp. Serà molt difícil deixar-los un altre cop sense marcar", ha avisat. Galca no ha donat pistes sobre l'onze inicial que disposarà, tot i que sembla que farà alguns canvis.

El plantejament de l'Espanyol és "repetir el bon treball defensiu que vam fer, però millorar ofensivament", ha dit. Galca ha negat taxativament que el seu equip practiqués un joc violent dissabte i ha descartat que les declaracions posteriors al partit puguin condicionar l'arbitratge.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut