Futbol

Luis Enrique convoca tots els disponibles per al partit contra el París Saint-Germain

Vermaelen, que havia estat inclòs inicialment a la llista, es queda finalment a Barcelona amb Dani Alves, que no pot jugar per sanció i a més està lesionat

Actualitzat

Luis Enrique ha elaborat una llista de convocats àmplia per al París Saint-Germain-Barça, d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, que es jugarà dimecres (20.45 h.) al Parc dels Prínceps de París. Però no tan àmplia com el Futbol Club Barcelona havia facilitat en un principi. 

La primera versió de la llista, de 23 integrants, incloïa Thomas Vermaelen. El central belga, que encara no ha debutat en cap partit oficial amb el Barça, ha estat participant en els últims entrenaments amb la resta de companys i podria rebre l'alta aviat. A última hora, però, s'ha decidit que no viatgi per poder fer més entrenaments. 

A la llista hi ha els 22 jugadors del primer equip disponibles. Només hi falta el sancionat Dani Alves, que, a més, té un lleu esquinç de turmell després del partit contra el Sevilla. A més, Luis Enrique ha convocat també el davanter del filial Munir

La llista de convocats del Barça la formen: Ter Stegen, Bravo; Masip, Montoya, Douglas, Bartra, Piqué, Mascherano, Mathieu, Alba, Adriano, Busquets, Rakitic, Xavi, Iniesta, Rafinha, Sergi Roberto, Neymar, Messi, Suárez, Pedro i Munir.   

    

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut