El Barça empata amb el Sevilla (2-2) i dóna aire al Madrid en la lluita pel títol de Lliga

El Barça ha empatat amb el Sevilla un partit que havia començat guanyant amb gol de Messi. Neymar ha fet el segon però el conjunt andalús ha igualat amb gols de Banega i Gameiro

Luis Enrique ha presentat un onze de gala sense Mascherano a Sevilla. Del tempteig dels primers instants al Sánchez Pizjuán s'ha arribat al gol de Messi. L'astre argentí ha signat una rosca al primer pal en el segon xut dels blaugrana entre els tres pals. L'assistència era de Neymar. El brasiler, precisament, s'ha retrobat amb el gol a la mitja hora de partit. Ha estat a partir d'un llançament de falta precís des de la frontal de l'àrea, impossible per a Rico. Amb l'avantage, el Barça s'ha adormit i el Sevilla ho ha aprofitat a través de Banega. El davanter andalús ha finalitzat un control amb un xut creuat que, tot i tocar-lo Bravo amb els dits, ha acabat al fons de la xarxa. El Sevilla ha obtingut el domini i els blaugrana han patit desitjant arribar del descans. Piqué ha tret una rematada perillosa de Krychwiak a centrada de Pareja, i Neymar ha tornat a brillar amb detalls de fantasia. El brasiler, precisament, ha tornat a forçar una falta a la mateixa alçada que la del gol anterior. Messi, que l'ha llançat, no ha estat tan encertat com Neymar.

El segon temps ha començat amb una doble oportunitat per als blaugrana. Primer Iniesta ha trobat el mur de Rico i en el refús, Suárez, l'ha enviat per sobre del travesser. Bacca ha buscat el segon i Mathieu ha provat una xilena sense èxit. Neymar, que avui ha tingut una actuació destacada, ha acabat substituït per Xavi al minut 28 de la segona part. El brasiler, com en altres ocasions, no s'ha pres gaire bé el canvi. El Sevilla ha augmentat el ritme en el tram final i ha trobat la recompensa de les botes de Gameiro. Una assistència d'Aleix Vidal al davanter francès, que ha aprofitat un error en defensa, ha estat letal per batre Bravo. Els blaugrana s'han deixat dos punts a Sevilla i donen aire a un Madrid, a dos punts dels blaugrana, per al títol de Lliga.