L'Spar Girona ja suma dues victòries a l'Eurocup
L'Spar Girona ja suma dues victòries a l'Eurocup
EUROLLIGA I EUROCOPA

Cara i creu de les catalanes a Europa

L'Uni humilia l'Schio (83-63) mentre que el Cadí perd en l'ultim sospir a Saragossa (56-55)

Redacció Esport3Actualitzat

L'Uni Girona està en un garn moment de forma. Avui davant de les campiones italianes ho ha demostrat, amb moltes jugadores sumant i una actitud encomiable que s'ha reflectit, per exemple, en el rebot ofensiu. Ha excel·lit, com gairebé sempre, Rebekah Gardner, però si haguéssim de destacar alguna jugadora aquesta seria Shay Murphy, que sortint des de la banqueta ha aportat anotació en moments importants: 11 punts en només 16 minuts jugats.

Dues victòries en dos partits. Queda molta tremporada per endavant, però val a dir que aquest projecte Laia Palau - Bernat Canut té molt, molt bon aspecte

Molt més cruel ha estat la història del Cadí La Seu a Saragossa. Arribaven les urgellenques amb una mala ratxa a la Lliga, però de la mà d'una magistral Laura Peña (20 punts, 6 de 7 en triples) han dominat en la primera meitat (28-35) i tot i recular en la segona li han mantingut la cara al partit fins el final. I tant fins el final. Amb el temps pràcticament exhaurit i 56 a 55 per a les locals Ariadna Pujol ha tingut dos tirs lliures per guanyar o portar el matx a la pròrroga... però els ha fallat tots dos.

Un final molt dur , però del qual se n'ha d'extreure el positiu: que l'equip ha competit i això li ha de servir per mirar de guanyar el dissabte a Tenerife en un duel de cuers. La primera meitat jugada al Príncep Felip n'és el camí.

Anar al contingut