Imatge de l'equip Sky escometent una crono per equips (@TeamSky)
Ciclisme

L'Sky arrasa en la crono per equips i Kwiatkowski recupera el liderat del Dauphiné

El conjunt britànic s'ha imposat amb un temps de 36 minuts i 33 segons i el polonès torna a ser el líder de la classificació amb 3 segons d'avantatge sobre l'italià Gianni Moscon i 9 respecte al basc Jonathan Castroviejo

Actualitzat

L'Sky s'ha imposat en la tercera etapa del Critérium Dauphiné, una contrarellotge per equips entre Pont-de-Vaux i Louhans-Châteaurenaud amb un recorregut de 35 quilòmetres i que ha permès al polonès Michal Kwiatkowski recuperar el mallot groc de líder de la classificació general.
   
El conjunt britànic s'ha mostrat implacable i ha estat l'únic que ha baixat dels 37 minuts en els 35 quilòmetres de recorregut, concretament 36 minuts i 33 segons, 37 segons d'avantatge sobre el BMC, 52 respecte el Lotto Soudal, i 56 sobre el Mitchelton.

A la general, Kwiatkowski ha desbancat l'anterior líder, el sud-africà Daryl Impey i té ara 3 segons d'avantatge sobre l'italià Gianni Moscon, i 9 respecte el basc Jonathan Castroviejo. Aquest dijous es disputarà la quarta etapa entre Chazey-sur-Ain i Lans-en-Vercors, de 181 quilòmetres.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut