Lorenzo ha fet un pas endavant en els segons lliures a Sepang (Reuters)
Motor

Lorenzo eleva el ritme i supera Pedrosa en els segons entrenaments lliures del GP de Malàisia

El líder, Valentino Rossi, no passa del cinquè lloc i Marc Márquez torna a ser tercer a Sepang

Actualitzat

Jorge Lorenzo ha acabat la primera jornada d'entrenaments al Gran Premi de Malàisia de MotoGP amb el millor temps (2.00,246) en la segona sessió. El mallorquí no es rendeix en la lluita pel títol amb Valentino Rossi, que ha estat cinquè i ha portat la Yamaha al límit per superar un excel·lent Dani Pedrosa. El pilot català havia estat el més ràpid en la primera tanda, ha liderat tota la part central de la segona i al final ha estat segon, a mitja dècima de Lorenzo. Marc Márquez ha tornat a ser el tercer. Més enrere, Aleix Espargaró ha estat setè; Maverick Viñales, dotzè; Pol Espargaró, tretzè, i Toni Elias, vint-i-tresè.

Danny Kent s'ha mantingut ferm en la segona tanda d'entrenaments de Moto3, tot i la pressió de Miguel Oliveira, que ha millorat el rendiment pel que fa a la primera sessió i ha estat segon, a menys de dues dècimes dels 2.13,715 del líder del Mundial. Pel tercer millor temps, s'ha vist una interessant lluita entre Romano Fenati i Jorge Navarro, que s'ha resolt a favor de l'italià per dues centèsimes. Isaac Viñales ha afluixat el ritme del matí i ha acabat novè.

Thomas Luthi s'ha posat al capdavant de la taula en Moto2 després d'una tercera volta excel·lent (2.07,453) en els segons entrenaments. El suís s'ha quedat a menys de cinc dècimes del rècord del circuit. Així ha passat al davant dels que havien liderat la primera sessió: Jonas Folger ha passat al segon lloc i, Johann Zarco, al tercer.

Àlex Rins no apareix fins a la cinquena posició. Àlex Márquez ha estat vuitè; Àxel Pons, desè; Ricard Cardús, dinovè; Èdgar Pons, vint-i-cinquè, i Xavi Vierge vint-i-vuitè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut