Lewis Hamilton
Lewis Hamilton, al pas per sota d'una de les modernes estructures del circuit d'Abu Dhabi (EFE)
Motor

Lewis Hamilton continua al capdavant i Nico Rosberg ajusta les diferències al GP d'Abu Dhabi

La segona sessió d'entrenaments ha estat marcada per la baixada de la temperatura, quan ja s'ha fet de nit a Yas Marina; Alonso ha acabat 11è, i Sainz, 21è.

Actualitzat

Lewis Hamilton ha repetit el primer lloc en la taula de temps del segon entrenament lliure del Gran Premi d'Abu Dhabi. Aquesta vegada, però, el seu registre i el de Nico Rosberg han estat prècticament idèntics: l'alemany s'ha quedat a vuit centèsimes de l'1.40,861 del seu company de Mercedes, amb el qual es jugarà el títol mundial en la cursa de diumenge.

Tots els equips han tingut problemes amb l'ús dels diferents tipus de pneumàtic, amb la degradació de les gomes, a causa del descens de temperatura a la pista, ja que la segona sessió s'ha disputat de nit.

Els Ferrari i els Red Bulls han aconseguit estar relativament a prop dels Mercedes. Sebastian Vettel, que ha trencat la caixa de canvis en els últims deu minuts, ha marcat el tercer temps, a només dues dècimes i mitja de Hamilton. L'han seguit Max Verstappen i Daniel Ricciardo, mentre que Kimi Räikkönen ha estat sisè.

Entre els espanyols, Fernando Alonso ha estat el millor amb l'onzè lloc, dos per sota del resultat en el mateix entrenament ara fa un any. Carlos Sainz, amb el cotxe malmès a causa d'una topada amb Daniil Kvyat, ha acabat 21è.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut