Copa del Rei

L'Espanyol perd a casa de l'Atlètic de Madrid (1-0) i haurà de remuntar a Cornellà-el Prat si vol ser als quarts de la Copa

L'Espanyol ha caigut derrotat al Vicente Calderón contra l'Atlètic de Madrid (1-0) i haurà de remuntar a Cornellà-el Prat si vol accedir als quarts de final de la Copa del Rei. La pluja ha estat present en un matx força entretingut. En el minut 30, l'àrbitre Fernández Borbalán s'ha inventat un penal per mans fora de l'àrea d'Amat. Simao no ha desaprofitat el regal. Osvaldo ha estat el blanc-i-blau més incisiu, però s'ha trobat amb un encertat De Gea. Abans del descans, Reyes ha estat expulsat per agredir Dátolo i, ja a la represa, Víctor Ruiz també ha marxat a la dutxa en veure la segona groga.

L'abraçada entre el tècnic de l'Atlètic de Madrid, Quique Sánchez Flores, i el jugador de l'Espanyol Luis García ha servit per tancar la polèmica del passat partit de Lliga, però el d'avui també n'ha tingut, de polèmica. Les primeres oportunitats les han tingut els blanc-i-blaus, com en una rematada d'Osvaldo. Els madrilenys han perdut Forlán, lesionat, quan només s'havien disputat set minuts, però cada cop s'han acostat amb més perill a la porteria de Cristián Álvarez, que ha estat a punt d'encaixar el primer gol en una mala sortida.

Simao s'acomiada marcant

L'equip "matalasser" ha agafat el control i s'ha avançat en el marcador després que l'àrbitre ha xiulat un penal més que discutible de Jordi Amat. El defensor perico està clarament fora de l'àrea però el col·legiat ha considerat que el braç amb el qual desvia la pilota estava dins. I la pena màxima l'ha transformat Simao, que disputava el seu últim partit al Calderón. I més polèmica, una fricció entre Dátolo i Reyes ha acabat amb targeta groga per a l'espanyolista i vermella directa per al jugador andalús. Era el minut 40.

En la segona meitat, Osvaldo ha fet una rematada de cap i De Gea ha aconseguit desviar la pilota, que ha acabt picant al travesser. I en el minut 22 d'aquesta segona part, Víctor Ruiz ha estat expulsat per doble amonestació. Tornava a haver-hi equilibri de forces. Poc després Cristián Álvarez ha tornat a cantar, però Diego Costa no ha marcat. I Osvaldo ha tingut una gran ocasió per forçar l'empat, però el xut ha sortit molt alt.

Matrimoni presidencial

Curiosament, el president de l'Espanyol s'ha perdut aquest partit, però té un bon motiu. Daniel Sánchez Llibre, que aquest dimecres fa 60 anys, tenia compromesa aquesta data per casar-se, i no ha pogut evitar la coincidència. El casament s'ha celebrat a l'estadi de Cornellà-el Prat, on ha arribat al volant del seu cotxe a quarts de vuit de la tarda. La núvia ja l'esperava a l'interior.