Copa del Rei

El Sevilla, l'Almeria i el Getafe fan un pas endavant per ser als quarts de final de la Copa del Rei

Borratxera de gols en l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Al Sánchez Pizjuán, el Sevilla ha guanyat el Màlaga per 5-3 en un partit boig que ha arribat a anar perdent per 2-3. Com els de Manzano, el Getafe també ha fet un pas endavant per ser als quarts de final en vèncer per 1-2 al camp del Betis. I a l'estadi dels Jocs del Mediterrani, l'Almeria ha guanyat 4-3 el Mallorca. L'argentí Ulloa, que ha fet un "hat-trick", ha posat en avantatge els de José Luis Oltra.

Sevilla, 5 - Màlaga, 3
Els valents que han anat a veure en directe els partits de Copa s'han trobat amb una pluja d'aigua però també de gols. Al Sánchez Pizjuán, sense anar més lluny, cinc a la primera part; Alfaro ha avançat els sevillistes però el Màlaga ha capgirat el marcador. El veneçolà Salomón Rondón i l'holandès Quincy Owusu-Abeyie, d'origen ghanès, s'han associat per marcar els dos primers gols de l'equip de Pellegrini; Quincy ha assistit i Rondón ha rematat en tots dos casos. Quan els xiulets eren ben presents a l'estadi sevillista, Negredo ha rematat una centrada de Romaric per empatar, però abans del descans, el Màlaga ha marcat el tercer amb els mateixos protagonistes que els dos anteriors, però ara l'assistència ha estat de Rondón i el gol de Quincy. Fins llavors havien fet el ridícul les defenses, però a la segona part li ha tocat al porter del Màlaga Rubén, ex del Barça, que no ha estat gaire inspirat quan Romaric ha empatat. En el minut 73, el mateix Romaric ha tornat l'avantatge als de Manzano rematant una centrada de Martín Cáceres, que ha esmenat els errors de la primera part. I només un minut després, amb el Sevilla ja en la seva millor versió, Diego Capel ha ampliat la victòria del conjunt blanc-i-vermell.

Almeria, 4 - Mallorca, 3
A l'estadi dels Jocs del Mediterrani, només 1.500 espectadors han vist com un penal per mans de Joâo permetia a l'Almeria avançar-se en el marcador. Ulloa ha transformat el penal. A partir d'aquí, el Mallorca sempre ha anat a remolc. Jonathan de Guzmán ha empatat amb un golàs en el minut 24; de nou el "Ciclón" Ulloa, amb un bon cop de cap, ha avançat els andalusos, cinc minuts després; i Víctor Casadesús, després de fallar un penal, ha esmenat l'errada fent el 2 a 2 en l'últim minut de la primera meitat. Amb aquesta seqüència, era lògic que l'Almeria fes el tercer i així ha estat, en el minut 21 de la segona, obra de Kalu Uche. Aquí, però, s'ha acabat l'aritmètica i s'ha imposat el poder golejador del "Ciclón" Ulloa, que ha marcat el 4 a 2 després d'una gran jugada col·lectiva. Amb tot, el Mallorca ha pogut obtenir un gol que pot valer el seu pes en or, el de Pierre Webó aprofitant una errada de Carlos García.

Betis, 1 - Getafe, 2
I al Benito Villamarín, la pluja ha perjudicat el Betis. Els verd-i-blancs, estranyament, han triat atacar a la primera part a la zona del camp que estava més entollada. Quan tothom ha vist l'error, el Getafe ja estava guanyant per 0 a 2, obra de Miku i de Pedro Ríos, aquest últim un golàs. Però els bètics, a la segona part, només han pogut empatar de penal, transformat per Jorge Molina.