L'Espanyol goleja el dèbil Ergotelis de Creta en el segon partit de la minigira grega (0-3)

L'Espanyol ha golejat el feble Ergotelis de Creta per 0-3 en el segon partit de la minigira blanc-i-blava per terres gregues. L'equip blanc-i-blau ha estat molt superior a un rival que aquesta mateixa temporada ha aconseguit l'ascens a la Primera Divisió del seu país. El juvenil Julián ha inaugurat el marcador en el minut 21 aprofitant un regal del porter Poza i en l'últim minut de la primera part, Torrejón ha fet el segon. En la represa, Luis García ha completat la golejada amb un magistral llançament de falta. El pròxim compromís dels blanc-i-blaus ja serà un partit oficial, l'anada de la Supercopa espanyola contra el Barça.

L'Espanyol ha disputat el segon partit amistós de la minigira grega contra l'Ergotelis de Creta, un equip que aquesta temporada ha aconseguit l'ascens a la Primera Divisió del seu país, i que ha donat menys problemes que el Làrissa. Ernesto Valverde ha aprofitat el matx per continuar fent proves en busca de l'onze titular ideal i ha presentat un equip amb alguns jugadors del filial.

Tot i que els grecs han tingut la primera ocasió del partit en el minut 3 amb un xut de Kaklamanos que ha desviat Kameni, els blanc-i-blaus s'han avançat en el marcador en el minut 21. El juvenil Julián ha aprofitat una greu errada del porter Poza per fer el 0-1. El jove davanter espanyolista gairebé no ha celebrat el gol ja que no es podia creure el regal del porter grec.

El partit ha estat molt avorrit i carent de ritme, però en l'últim minut de la primera part, l'Espanyol ha tingut temps per fer el segon. Sergio Sánchez ha tocat la pilota amb el cap i Marc Torrejón, avançant-se a la defensa grega, ha marcat amb un xut des de l'àrea petita i s'ha estrenat com a golejador amb el primer equip blanc-i-blau.

Amb el resultat de 0-2 s'ha arribat al descans i en la represa, Valverde ha donat entrada a jugadors més habituals com Fredson i el capità Raúl Tamudo. En l'inici de la represa, l'Espanyol ha tingut una doble ocasió per fer el tercer en les botes d'Albert Riera i Jonathan Soriano.

L'Ergotelis ha intentat retallar distàncies però ha topat amb un inspirat Kameni, que ha desfet totes les ocasions de perill del conjunt grec, la més clara un potent xut de Bouele que el porter camerunès ha desviat amb una espectacular aturada, fent gala dels seus grans reflexos. Però qui ha tornat a marcar ha estat l'Espanyol en el minut 66, amb un sensacional llançament de falta de Luis García, que ha fet inútil l'estirada de Poza.

Amb el partit completament sentenciat, els blanc-i-blaus encara han pogut fer el quart però ni Zabaleta ni Tamudo han estat encertats de cara a la porteria rival. L'Espanyol ha tancat aquesta minigira grega amb un balanç positiu d'un empat i una victòria abans de començar la temporada oficial en el partit d'anada de la Supercopa espanyola contra el Barça del pròxim 15 d'agost. L'expedició espanyolista tornarà aquest diumenge a Barcelona.