Futbol

Jónatas és l'objectiu prioritari de l'Espanyol per reforçar el mig del camp

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, l'objectiu de l'Espanyol per reforçar el seu mig del camp és el capità del Flamengo Jónatas, una de les novetats a la primera llista de Dunga per la selecció brasilera. Es tracta d'una aposta jove i de futur ja que Jónatas acaba de fer tot just 24 anys i aquesta mateixa setmana ha estat convocat pel nou seleccionador brasiler per jugar amb Brasil l'amistós del dia 16 d'agost davant Noruega. Les negociacions per fitxar Jónatas estan avançades tot i que no estan tancades, fet que es podria produir aquesta matinada tenint en compte la diferència horària que hi ha amb el Brasil.

Actualitzat
Jónatas és un migcampista organitzador, és el capità del Flamengo, amb el qual ha aconseguit fa ben poc el títol de Copa del Brasil. La intenció del club blanc-i-blau és poder tancar l'operació definitivament en les pròximes hores, entre aquesta nit i demà com a molt tard. Si el fitxatge de Jónatas s'acaba concretant, a l'Espanyol li quedaria encara aconseguir un lateral esquerre, tot i que aquest fitxatge no es faria fins la setmana que ve, com a mínim.

Mentrestant l'equip continua a Grècia, on ahir va estrenar la minigira empatant a dos gols amb el Làrissa. Aquest matí els blanc-i-blaus han fet una suau sessió d'entrenament i aquesta tarda marxaran cap a l'illa de Creta, on dissabte jugaran contra l'Ergotelis.

Els blanc-i-blaus tornaran diumenge a la tarda cap a Catalunya, on encararan l'última setmana i mitja de treball abans d'enfrontar-se al Barça a la Supercopa espanyola.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut