Caicedo en el moment de marcar el gol de l'Espanyol (EFE)
Espanyol

L'Espanyol cedeix en la segona meitat davant el Vila-real els 3 punts que havia merescut en la primera

Els blanc-i-blaus han marcat en el minut 5. Durant la primera meitat han pogut mantenir el seu avantatge, però en la segona han anat cedint cada vegada més terreny fins acabar caient clarament davant el Vila-real

Daniel AlentoActualitzat

A l'Espanyol se li ha fet massa llarg el partit contra el Vila-real a El Madrigal. Els blanc-i-blaus, els primers a marcar, han encaixat tres gols en la última mitja hora de joc per acabar perdent 3 a 1. El davanter Roberto Soldado, que ha intervingut en els tres gols locals, ha estat el seu botxí.

Sergio González només ha introduït un canvi en l'alineació de l'Espanyol respecte a l'onze que va presentar en la primera jornada contra el Getafe. Álvaro González, tot i la fractura nasal que l'obliga a jugar amb màscara, ha estat titular. La novetat ha estat l'entrada de Gerard Moreno en el lloc de Salva Sevilla. L'ex del Vila-real ha donat mostres d'una gran connexió sobre la gespa amb Felipe Caicedo en els primer minuts de joc. Precisament d'una assistència de Moreno ha nascut el gol de l'equatorià en el minut 5 al contraatac.

Amb el marcador a favor, l'Espanyol s'ha deixat dominar pels locals. Al Vila-real li ha costat trobar espais davant un rival sòlid i ben plantat al seu camp, però el cansament i les targetes grogues (Velasco Carballo ha amonestat abans del descans Pau López per perdre temps i a Javi López, Montañés i Caicedo per les seves faltes) han donat aire als del sancionat Marcelino García Toral, especialment a peus de l'hàbil Samu Castillejo.Tot i això, els de casa no han aconseguit concretar el seu domini en cap ocasió clara abans del descans.

Apareix Soldado, desapareix l'Espanyol

En el minut 16 de la segona part, Gerard Moreno ha tingut una gran ocasió per marcar el segon del seu equip, en una jugada a la contra després de l'assistència de Víctor Álvarez. El porter Aréola ho ha evitat amb una gran intervenció. En la següent jugada, Víctor Álvarez ha tornat a fer-se present amb un xut al travesser. En el minut 67, però, Roberto Soldado ha aconseguit engaltar una rematada dins l'àrea de l'Espanyol per firmar l'empat, el seu segon gol en dues jornades.

El Vila-real ha intensificat la seva ofensiva. En el minut 38, Rubén Duarte s'ha llençat als peus de Triguero de forma providencial per evitar la seva rematada tot sol dins l'àrea. En la continuació de la jugada, Samuel García ha xutat fora per poca. Els blanc-i-blaus estaven totalment tancats al voltant de la seva porteria defensant el punt. En el minut 87, el rapidíssim Bakambu ha aprofitat una passada a l'espai de Soldado per superar la sortida de Pau López i marcar el 2 a 1. En el temps de descompte, aprofitant un mal rebuig defensiu, Soldado ha tornat a assistir el seu company en la jugada del definitiu 3 a 1.