Leo Messi, amb Carlos Tévez i Javier Mascherano, en el moment que són capturats per la pantalla gegant del Verizon Center
Bàsquet

Leo Messi i Javier Mascherano, capturats a la pantalla gegant del Washington Wizards-Indiana Pacers

Els jugadors de la selecció argentina van assistir a un partit de l'NBA i el 10 del Barça va acaparar el protagonisme

Actualitzat

Els jugadors de la selecció argentina, concentrats a Washington, van fr un descans i van aprofitar per anar a veure el partit de l'NBA entre els Washington Wizards i els Indiana Pacers.

Si volien passar desapercebuts, no ho van aconseguir. De fet, la càmera del pavelló va identificar ràpidament Leo Messi i en un moment del partit el van enfocar, a ell i Javier Mascherano, a través de la pantalla gegant que hi ha a sobre de la pista.

La visita de Leo Messi està causant sensació als Estats Units, on el jugador del Barça no para de firmar autògrafs i fer-se fotos, demostrant que el futbol en aquest país ja no és un esport gens minoritari.

Durant la visita al Verizon Center, Messi va conèixer diversos jugadors dels dos equips i es va fotografiar amb ells, i fins i tot amb algun exjugador. Una de les imatges curioses, pel contrast, és la salutació entre Messi i Gheorghe Muresan, que als anys 90 va ser el sostre de l'NBA gràcies als seus 2,31 metres d'alçada.

 

 

Viendo basquet

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on

Anar al contingut