Espanyol

Oficial: Luis Miguel Ramis és el substitut de Luis García a la banqueta de l'Espanyol

El tècnic tarragoní ha estat presentat oficialment amb l'Espanyol

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol ha destituït Luis García com a entrenador del primer equip i ja té a punt el que serà el nou tècnic blanc-i-blau. El seu substitut serà Luis Miguel Ramis:

El tarragoní, de 53 anys, ha entrenat el Reial Madrid Castella, l'Almeria, l'Albacete i el Tenerife. De fet, amb els insulars va disputar la final del play-off d'ascens la temporada 21/22 que va suposar l'ascens a Primera del Girona. L'experiència de Ramis a la Segona Divisió és àmplia, ja que hi ha dirigit més de 200 partits.

Anteriorment, en la seva etapa com a futbolista, Ramis, format al Nàstic de Tarragona, va arribar a debutar a Primera Divisió amb el Reial Madrid, per després ser traspassat al Tenerife en l'operació que va portar Fernando Redondo al club blanc. Més tard també va jugar en clubs com el Sevilla, el Deportivo de la Corunya, el Racing de Santander o, de nou, el Nàstic de Tarragona, l'equip de la seva terra.

Ramis tindrà el repte de tornar l'Espanyol a Primera Divisió, després d'un inici de temporada irregular que ha acabat amb la sortida de Luis García. Els blanc-i-blaus són actualment cinquens a la classificació, a tres punts de l'Sporting, segon classificat i primer equip que aconseguiria l'ascens directe.

Anar al contingut