Memphis Depay
Memphis Depay
Barça

L'arribada de Milik allunya Memphis Depay de la Juventus

Al davanter neerlandès, que tenia gairebé lligada la seva marxa a la Juve, se li tanca pràcticament la porta de l'equip torinès

Redacció Esport3Actualitzat

Fa uns dies, la marxa de Memphis Depay a la Juventus semblava una qüestió de temps. Tot i que des del club torinès mantenien sempre que era una opció més, el jugador neerlandès semblava que ja tenia pactades les condicions a l'espera d'aconseguir la carta de llibertat per part del Barça. Però l'operació va fer un gir important quan Depay va elevar la seva petició per accedir a jugar amb la Juve.

A Torí, aquest fet els va fer acabar de decantar-se per l'altra opció que tenien avançada, la d'Arkadiusz Milik. El davanter polonès arriba com a cedit per part de l'Olympique de Marsella a canvi d'un milió d'euros, més un altre milió en variables, i amb una opció de compra de vuit milions.

 

 

Un cop oficialitzada l'arribada de Milik, la Juventus ja no prioritza reforçar més la davantera, sinó la línia medul·lar. Voldria fer sortir Adrien Rabiot i incorporar Leandro Paredes. La porta queda gairebé tancada per a Depay.

Però a l'atacant blaugrana se li hauria obert una altra alternativa: mitjans anglesos indiquen que Erik Ten Hag, nou entrenador del Manchester United, hauria demanat la seva incorporació per incrementar la pólvora dels "diables vermells". Depay ja va tenir una primera etapa com a jugador de l'United, del 2015 al 2017, i aleshores les coses no li van sortir gaire bé. Però a vegades les segones oportunitats s'aprofiten millor.

 

Anar al contingut