barça

La sorpresa de Gavi a Son Moix quan ha vist que Xavi no el substituïa

El migcampista andalús s'ha quedat a la gespa fent gestos i estiraments que han evidenciat la càrrega de minuts que arrossega

Redacció Esport3Actualitzat

És un intocable per al seu entrenador i aquest dissabte Son Moix n'ha tornat a tenir un exemple. Gavi ha participat en els 9 partits oficials de la temporada, més els dos compromisos amb la selecció espanyola. Potser per això l'andalús esperava tenir uns minuts de descans a la recta final del partit a Mallorca, però no ha estat així. El resultat ajustat, possiblement, n'ha tingut la culpa.

Les càmeres de TV3 han captat com, al minut 80, el migcampista s'ha sorprès en veure que no era cap dels dos jugadors escollits per Xavi per abandonar el camp. El doble canvi ordenat pel terrassenc ha estat Sergi Roberto per Jordi Alba i Ferran Torres per un desaparegut Dembélé. En aquell moment, Gavi s'ha quedat a la gespa fent gestos i estiraments que han evidenciat la gran quantitat de minuts que arrossega. Poden no haver estat molèsties, però sí un avís de músculs fatigats o sobrecarregats en un moment en què la infermeria del Barça ha passat d'estar buida a tenir fins a cinc pacients.

Tenir estones amb al Barça, el que per alguns futbolistes de la plantilla és una quimera, és rutina per a aquest jove de 18 anys.

Torna a veure el resum del Mallorca - Barça (0-1)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut