Madrid

La plantilla dóna suport a Pellegrini i Valdano assegura que no li estan buscant substitut

La derrota contra el Barça ha deixat més que tocat el tècnic del Reial Madrid, Manuel Pellegrini. A aquestes alçades ningú dubta que té les hores comptades al club, si bé el director general, Jorge Valdano, assegura que no li estan buscant substitut per la pròxima temporada. A més, els jugadors també donen la cara pel tècnic. Avui ha estat el torn de Xabi Alonso, que ha dit que "ara no es pot canviar res. Estem centrats a la Lliga, totalment defensant i creient en l'entrenador i no entrem en aquests temes".

Actualitzat
Pellegrini va fitxar pel Madrid per aconseguir títols i bon joc. El bon joc no s'ha vist per enlloc i l'últim títol a què aspiren se'ls està escapant. La directiva no està satisfeta amb el xilè i ja han començat a aparèixer els primers noms de substituts. Per parar aquesta onada, però, Jorge Valdano ha volgut difondre un missatge de suport al tècnic.

A poc a poc, els blancs van canviant la cara. Avui ja s'han vist els primers somriures després del clàssic. Tot i això, les preocupacions tornaran abans del que es pensen: demà viatgen a Almeria, on ja va punxar el Barça, i diumenge reben el València.

Xabi Alonso ha explicat que no han d'"aspirar a ser com el Barca, sinó a ser un bon equip", i que "ara mateix no es pot començar a canviar res" perquè "estem barallant per alguna cosa important i amb 21 punts en joc queden moltes coses per passar". El jugador blanc ha dit que veu bé Pellegrini: "a l'entrenador el veig bé. Serè i tranquil. Molt conscienciat i amb ganes de canviar la sensació que tenim després del partit del Barca. Sabem que no hi ha res de nou. La responsabilitat és tant de Pellegrini com nostra i de tots els que participem en l'equip".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut