Madrid

Pellegrini trasllada l'habitual xerrada al vestidor i Ramos no dóna la Lliga per perduda

La plantilla del Reial Madrid va tornar ahir a la feina. Pellegrini es va estimar més fer la xerrada habitual dins el vestidor i no sobre la gespa, com és costum. Dels homes que van jugar dissabte, ni Van der Vaart ni Raúl, que s'ha lesionat al menisc del genoll dret i estarà KO unes tres setmanes, no van trepitjar la gespa de la ciutat esportiva. La sessió, que pels badalls de Guti no semblava gaire dinàmica, va comptar amb vuit jugadors del filial. Aprofitar al màxim les set jornades de Lliga que encara queden és la consigna de l'equip blanc a partir d'ara, començant per la visita de dijous a Almeria. Sergio Ramos va donar suport públicament a Manuel Pellegrini.

Actualitzat
Sergio Ramos, quart capità del Reial Madrid, va mostrar públicament el suport de la plantilla al seu tècnic, el xilè Manuel Pellegrini, i va assegurar que "donaran la cara" per ell "fins a l'últim dia", i no va donar per perduda la Lliga després de perdre el clàssic davant el Barcelona. "Sempre ho hem dit i ho repetim ara, fins a l'últim dia que hi sigui Pellegrini o l'any que ve, el temps que sigui entrenador, tindrà el suport de la plantilla. Donarem la cara per ell, igual que ell la dóna per nosaltres", va manifestar en roda de premsa.

"No entro en decisions que són de la directiva. Pellegrini és el nostre tècnic i anirem a mort amb ell. Si l'any que ve segueix, nosaltres encantats, perquè és un gran tècnic que treu gran rendiment a tots els futbolistes. Si segueix estarem encantats", va afegir.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut