Reial Madrid

L'afició del Madrid es resigna a una nova temporada en blanc tot i la inversió milionària de Florentino Pérez

El Bernabéu es va rendir davant de l'evidència. Els seguidors blancs no havien vist perdre el seu Madrid aquesta temporada, a casa. 15 partits, 15 victòries, fins que Messi i companyia van fer trontollar l'esquema de Pellegrini. Molts aficionats, resignats, van abandonar el camp molt abans que acabés el clàssic. La victòria del Barça va acabar amb la paciència de molts seguidors madridistes, que veuen com, malgrat el nou projecte milionari de Florentino, el seu equip pot acabar la temporada en blanc. Un autèntic fracàs després d'una inversió de més de 250 milions d'euros.

Actualitzat
El madridisme va tornar a viure una nit negra. Contra el Barça, la maledicció del 10 es va repetir per tercera vegada aquesta temporada. El 10 de novembre del 2009, els blancs van quedar eliminats de la Copa del Rei contra el modest Alcorcón, de Segona B; el 10 de març l'Olympique de Lió va acabar amb el somni de conquerir la desena Copa d'Europa al Bernabéu, i el 10 d'abril els blaugranes van assaltar el fortí del seu màxim rival en la lluita pel títol de Lliga.  

Un cop més, l'afició del Madrid va marxar del Bernabéu abans d'hora rendida a la superioritat blaugrana. El segon projecte gal·làctic de Florentino Pérez, després d'una inversió milionària de més de 250 milions d'euros, va camí de quedar-se en blanc per segona temporada consecutiva, un autèntic fracàs que els seguidors madridistes no s'esperaven.

Malgrat encaixar una derrota que els ha fet perdre el liderat de la classificació, el vestidor blanc encara no tira la tovallola. Queden set jornades per al final del campionat, 21 punts en joc, i al Madrid confien que el Barça, amb un calendari més complicat, pugui ensopegar. Per això pensen lluitar fins al final per aferrar-se a l'únic títol que els queda. Cristiano Ronaldo, la gran estrella de la segona "galàxia" blanca, va tornar a perdre en el duel particular amb Messi, però no està disposat a perdre la guerra. "Falten set partits i hem d'aixecar el cap ràpid. Hem de creure que encara és possible guanyar la Lliga", va assegurar després del matx.


VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut